HTML

BKV ZRt.=(BajKeverőVállalatban ZárlatosTagok)

2012.11.13. 00:55 WonderSnail

DÜHÖNGŐ

 

Délután 4 óta dühöngök. Nem szoktam - legalább is ennyire nem. De most káromkodom, mint egy (több) kocsis. Rájöttem, hogy valami zárt osztályon a helyem. A kiváltó ok: A TESZT! És ez egy nagyon fontos teszt lesz...Az Origón találtam, de nem hittem el - és most sem tudom teljesen elhinni, hogy ez és így megtörténhet...
 Az Alstom-tól megrendelt/vásárolt szerelvényeket fogják tesztelni. Azt, hogy ugyanabban az állapotban jön ki a szerelvény az alagútból, mint ahogy bement. Mindezt a 3-as metró vonalán. 

Nem fogok nekiállni megkeresni, hogy mióta fut ez az Alstom-os történet. De azt feltételezem, hogy kettőnél több ÉVE! Akkor megnézték. Akkor körbejárták. Akkor átnézték a műszaki rajzokat. Majd ezen nem vették észre, hogy a fékrendszer nem felel meg a hazai előírásoknak. Ebből volt elég macera, ebbe most nem mennék bele. De ez a mostani a piros ulti - visz mindent. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy hogyan derülhet ki MOST, hogy NEM FÉR EL az alagútban?! MOST!  Pedig a rohadt alagút itt volt 2 éve is, 20 éve is.

 

Most előttem van 2-3 verzió, hogy most mi fog következni.

1. - Össze fognak törni egy Alstom kocsit. ( Bár azt nem egészen értem, hogy miért nem készítenek egy 1:1 méretarányú papírmasé modellt, amit húzgálhatnának ide-oda az alagútban, nem bontana falat, nem kerülne a karosszéria lakatos sem pénzbe).

2. - Lesz majd n+1 számú mutogatás. Na nem olyan szatíros, csak ilyen kismagyar 8évezés, Hagyózás, miegymás.

3. - Majd jön a megváltó megoldás: Jöjjön a KÖZpénznyelőGÉP, és barkácsolja meg az alagutat. Súlyos, súlyos milliárdokért - a MI PÉNZÜNKBŐL, amiből úgy is van, dögivel.

 

(Az továbbra is kérdés marad, hogy ha a 3-as vonalán nem működhetnének ezen szerelvények, akkor itt a 30 éves szerkezetek mozognak tovább?)

 

Ami nem lesz: ezen milliárdokat nem fogják levonni a projekt kivitelezésben közreműködő hibbantaktól. De azon idióták pénzéből sem, akik ezen hibbantakat  kinevezték / döntési helyzetbe hozták. Egyszerűen nem lesz következménye - mint, ahogy semminek ebben az országban.

 

 

Ezen oknál fogva gondolom, hogy zárt osztályon a helyem - nyilván én nem vagyok normális.


 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt bkv metró bkk

A bejegyzés trackback címe:

https://wondersnail.blog.hu/api/trackback/id/tr954805396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása